fbpx

Oppdragstorget.no er en tjeneste hvor du registrerer et oppdrag du vil ha utført og deretter mottar tilbud med pris fra flere fagfolk som konkurrerer om å få utføre jobben for deg.


Sammenlign priser på småjobber

Hvorfor sammenligne priser?

oppdragstorget.no jobber for et åpent og transparent marked for sammenligning av tjenester og leverandører.
Du som forbruker skal kunne vite at du får den beste prisen på enhver mulig tjeneste.

Spar penger på anbud

Hvor mye kan du spare?

Pris er ikke alltid det viktigste når man skal bytte selskap eller tjeneste. Via oss finner du verifiserte brukeromtaler fra andre fornøyde kunder.
Du kan deretter velge den leverandøren som tilbyr beste løsning til beste pris.

Håndverker med utstyr i beltet

En komplett anbudsportal

Selv om det å sammenligne priser kan være en viktig faktor når du skal velge en tjenesteleverandør, er det også andre ting å ta hensyn til. Oppdragstorget.no forstår dette. Derfor tilbyr vi en helhetlig tjeneste som også fokuserer på kvalitet og pålitelighet. Vårt nettverk av fagfolk er nøye utvalgt for å sikre at du får den beste kvaliteten på tjenestene du trenger, samtidig som du får en god pris.

Vi har også en streng verifikasjonsprosess for alle våre leverandører, slik at du kan være trygg på at du velger en pålitelig partner for ditt oppdrag. Med våre brukeromtaler kan du enkelt finne ut hva andre kunder har å si om en bestemt leverandør. Du kan dermed ta en informert beslutning basert på deres erfaringer. Oppdragstorget.no gir deg en enkel og stressfri måte å finne de beste tjenestene på, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe for deg. For mer info, følge oss på Facebook.

Logg inn

Registrer konto

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.