fbpx
Flyttetabber

Unngå disse 7 tabbene når du flytter !

Flytting kan være både stressende og tidkrevende. For å hjelpe deg med å unngå de vanligste feilene, har vi hos Oppdragstorget.no satt sammen en liste over de 7 største tabbene du bør unngå når du flytter.

 1. Dårlig planlegging Forklar viktigheten av å planlegge flyttingen i god tid og hvordan dette kan forenkle prosessen.
 2. Ikke å sammenligne priser på flyttebyråer Gi råd om å innhente flere tilbud fra ulike flyttebyråer og sammenligne pris og kvalitet før man bestemmer seg.
 3. Undervurdere mengden av ting å flytte Beskriv hvordan folk ofte undervurderer mengden av ting de har og hvordan dette kan føre til problemer under flyttingen.
 4. Dårlig emballasje og beskyttelse av eiendeler Forklar hvordan man skal pakke og beskytte verdisaker og skjøre gjenstander for å unngå skader under transport.
 5. Ikke å merke esker og organisere dem systematisk Gi tips om hvordan man kan merke esker med innhold og rom for å gjøre utpakkingen enklere og mer effektiv.
 6. Å vente for lenge med å varsle om adresseendring Råd om å informere viktige instanser og tjenester om adresseendring i god tid før flyttingen.
 7. Å ikke ha en nødløsning for uforutsette hendelser Beskriv hvorfor det er viktig å ha en nødløsning, for eksempel ekstra hjelp eller en backup-plan, for å håndtere uforutsette hendelser under flyttingen.

  Vi håper at denne guiden hjelper deg med å unngå disse vanlige flyttetabbene og gjør flytteprosessen så smidig som mulig. Husk at hos Oppdragstorget.no er vi alltid her for å hjelpe deg med dine flyttebehov. Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert profesjonelle flyttebyråer, pakking og oppbevaring, samt hjelp til montering og demontering av møbler. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud, og la oss hjelpe deg med å gjøre flyttingen til en positiv og stressfri opplevelse. Vi ser frem til å være en del av ditt neste flytteeventyr!

  Her er noen av flyttebyråene vi anbefaler Bergen : Smart Miljøservice AS https://bergen.smartms.no/ Stavanger : Flyttemann AS https://oppdragstorget.no/oppdrag/listing/flytteman-as/ Oslo: Totalflytting Oslo AS https://www.totalflytting.no/ Viken : Romerike Flyttebyrå AS https://www.romerikeflyttebyra.com/

Logg inn

Registrer konto

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.