fbpx
  1. Tilpass uteplassen til klimaet i Norge. Dette kan inkludere å installere varmekilder for å kunne bruke uteplassen selv om det er kaldt ute. Eller å lage skyggefulle områder for å kunne nyte uteplassen selv om det er varmt.
  2. Velg materialer som tåler vær og vind. Tre, stein og betong er alle materialer som tåler norsk vær og som kan gi uteplassen en varig og robust følelse.
  3. Legg til planter og grøntområder. Planter og grønne områder kan gi liv og farger til uteplassen din. Det hjelper også til med å skape en mer avslappet og innbydende atmosfære.
  4. Bruk møbler som passer til uteplassen din. Det finnes et stort utvalg av utemøbler i alle stiler og prisklasser, så det er viktig å finne noe som passer til uteplassen din og dine behov.
  5. Lag en grill- eller matlagingsoase. En uteplass med grill eller et kjøkken ute kan være en flott måte å nyte maten på om sommeren.
  6. Oppretthold en god belysning. God belysning kan bidra til å gjøre uteplassen din mer innbydende og funksjonell. Det finnes mange forskjellige belysningsløsninger å velge mellom.
  7. Legg til et vannelement. Et vannbasseng, fontene eller en dam kan gi uteplassen din et eksotisk preg og skape en avslappende atmosfære.
  8. Lag et område for avslapning og meditasjon. En solseng, hängmatta eller en benk kan gjøre uteplassen din til et sted hvor du kan slappe av og koble deg fra hverdagen.
  9. Legg til lek og underholdning. Det kan være gøy å ha et område på uteplassen der du kan leke med barna dine, eller ha et sted å spille spill og underholde gjester.
  10. Skap et tema for uteplassen din. Det kan være morsomt å gi uteplassen din et spesielt tema, som for eksempel et tropisk paradis, en fransk hage eller en sportsbane.

Trenger du hjelp?

Finn den beste bedriften til å hjelpe deg med ditt prosjekt!

Logg inn

Registrer konto

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.